אם יש משהו שכל אישה בתקופת ההיריון שלה חווה ולא יכולה להתחמק ממנו, זה הדיון על נושא ההנקה. במדינת ישראל מתקיימת ממש תעמולה בנושא הזה ולכן טבעי שנשים צעירות שלא מצליחות להניק חוות תחושה נוראית של כישלון. זה נשמע לך מוכר? היית בטוחה שתהיי מאותן נשים שמניקות בכל מקום ובסופו של דבר זה פשוט לא עובד עם התינוק שלך? אם כך, ברור מדוע את מתחילה לתהות לגבי הפתרון של תחליפי חלב אם, ובעיקר, לגבי השאלה האם הם בריאים. מחקרים רבים מדברים על כך שאין כמו חלב אם, אך מצד שני, כשזה לא עובד זה פשוט לא עובד. לכן כדאי לדעת שיש היום לא מעט סוגים של תחליפי חלב אם והאמת היא, שהיום הם בריאים ביותר.
איך לבחור את התחליף הטוב ביותר?
לפעמים דווקא בגלל שיש מגוון רחב של אפשרויות הבחירה בתחליף הטוב ביותר עלולה להיות קשה. מה את יודעת על התחום הזה בכלל? והאם כל התינוקות מגיבים אותו הדבר לכל תחליף? התשובה היא כמובן לא. אנחנו ממליצים לך לקרוא את המרכיבים של תחליפי חלב האם השונים ובעיקר, כדאי שתתייעצי עם רופאים שמומחים בתחום הזה. בנוסף לכך, את גם יכולה לקרוא לא מעט חוות דעת של אימהות אחרות וללמוד מתוך הניסיון שלה, והכי חשוב – תוכלי לראות איך התינוק שלך מגיב. בימינו מחקרים רבים נערכים בכל מה שקשור לתחליפי חלב אם ולכן את יכולה להיות רגועה לחלוטין ולדעת שאת נותנת לתינוק שלך את הטוב ביותר.
שימי לב גם למחיר
עוד נקודה שאת חייבת להיות מודעת אליה, זה שבימינו תחליפי חלב האם גם עולים לא מעט. לכן זה עוד נתון שיוכל לעזור לך לבחור את התחליף הטוב ביותר עבור התינוק שלך, כי מי אמר שאת חייבת לבחור באופציה הכי יקרה שיש? אל תשכחי שלא תמיד מה שהכי יקר הוא גם הכי טוב, כי יש כאן גם עניין של שיווק ופרסומת. לכן בהחלט ניתן לומר שכדאי לעשות סוג של עבודת מחקר לפני שמקבלים החלטות כל כך חשובות, כי בסופו של דבר, זה העתיד של הילדים שלנו. אל תשכחי שהתינוק שלך עתיד לצרוך את תחליף חלב האם למשך תקופה ארוכה ביותר, מה שאומר שההוצאה הכלכלית כאן לא תהיה קטנה. לכן יש טעם לראות כמה זה עולה ולעשות השוואת מחירים בין כמה מוצרים שונים.